Fractie assistent | woordvoerder Ruimte

Sepouh Abrahamian

Sepouh Abrahamian

Over Sepouh Abrahamian

sepouh@gmail.com

 

Ik ben Sepouh Abrahamian, een democraat, een werker en bovenal een vriend. Voor de komende raadsverkiezingen in maart heb ik mij kandidaat gesteld. Als echte Alkmaarder heb ik mijn stad gaandeweg zien groeien en bloeien naar een steeds mooiere plek. Kijkend naar de mensen om mij heen wil ik dat iedereen in alle buurten deel uitmaakt van deze groei. Ik ben de politiek ingestapt, omdat ik een spreekbuis wil zijn voor iedereen die zich niet gehoord voelt. Ik wil er alles aan doen om alle Alkmaarders het gevoel te geven dat zij erbij horen en dat Alkmaar toegankelijk is voor iedereen.
De komende jaren zullen heel belangrijk zijn. De economie trekt aan en dat betekent heel veel mogelijkheden. Daarom wil ik, samen met u, een aantal dingen bereiken. Ik wil de sport promoten zodat wij samen kunnen werken aan een gezond sportklimaat in onze stad. Ik wil met de jeugd gesprekken aangaan zodat wij talenten kunnen laten groeien. Wonen in Alkmaar moet absoluut gemakkelijker, daarom wil ik er alles aan doen om een groter aanbod van sociale huurwoningen mogelijk te maken.
Over een aantal jaren wil ik terugkijken naar een prachtige periode van groei van sportbeoefenaars, muzikanten en kunstenaars, die mede dankzij de inspanningen van de lokale PvdA, onze stad trots kunnen maken.
Wat ik zo leuk vind aan de lokale politiek is de verbondenheid met mensen. Ik houd ervan om me bezig te houden met reƫle zaken om mij heen. Daarbij komt ook nog eens dat je hele mooie gesprekken mag voeren met je stadsgenoten.
Over 4 jaar wil ik dat mensen terugkijken met een gevoel, dat hun stem op onze partij een echte verandering teweeg heeft gebracht. De mensen zelf moeten in ieder geval terug kunnen kijken naar mij en zeggen dat ik hemel en aarde heb bewogen om klaar te spelen wat ik aan ze beloof. De PvdA is een groep ontzettend sterke mensen die bereid zijn ontzettend veel te doen voor onze stad en ik ben daar een van.