Fractieondersteuner

Marco Kruyer

Marco Kruyer

Over Marco Kruyer

Ik ben Marco Kruijer en ik ben geboren en getogen in Den Helder, Ik werk bij de NS.  Na een tijdje in Rotterdam te hebben gewoond woon ik nu in Alkmaar. Een mooie oude stad in het hart van Noord-Holland.  Alkmaar biedt heel veel mogelijkheden, zowel voor studie, werk als vertier. Veel steden praten over hoe hun stad zo bruist, maar Alkmaar BRUIST daadwerkelijk.

In Den Helder ben ik raadslid geweest voor de SP en ik ben van huis uit een “rooie rakker”. Na de nederlaag van de PvdA bij de Tweede Kamerverkiezingen heb ik besloten om mij actiever op te stellen voor de PvdA. Door mijn jarenlange ervaring in de politiek in Den Helder vond ik dat ik op de achtergrond zeker wat kan betekenen voor de partij. Op de achtergrond is mede omdat ik Alkmaar nog beter wil leren kennen en omdat mijn baan wisseldiensten heeft.

Ik wil in de gemeente Alkmaar de Sociaal Democratie weer nieuw leven inblazen. Om zowel de dorpen als ook Alkmaar zelf hun eigenwaarde te laten behouden en om samen toch een eenheid te vormen.

Het leuke aan lokale politiek is de veranderingen te zien gebeuren. En om de inwoners te spreken over hun dorp, wijk of stad. Wat zij zo mooi vinden en graag willen behouden of juist willen veranderen.