Zeker zijn van een eigen stem

17 maart 2019

Beste partijgenoot,

Het wordt een spannende week! Woensdag zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Het zijn belangrijke verkiezingen want er valt echt wat te kiezen. Ik zou de komende vier jaar heel graag onze regio in de staten vertegenwoordigen.

Sinds achttien jaar woon ik met mijn gezin op een woonboot die ligt aangemeerd in de Hoornse vaart. Dat doe ik maar wat graag, want Alkmaar is een fijne stad in een prachtige regio.

Toch maak ik mij ook zorgen. Is er voor mijn kinderen over een paar jaar nog wel een betaalbare woning? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen de overstap naar groene stroom mee kan maken? En treinend naar mijn werk zie ik angstvallig snel happen verdwijnen uit ons prachtige open Noord-Hollandse landschap.

We willen allemaal zeker zijn van een betaalbaar huis voor onszelf en onze kinderen, van een groene maar tegelijk eerlijke energierekening. We willen allemaal trots kunnen zijn op ons unieke open landschap. Maar dat gaat niet vanzelf. Daar zullen we samen ook in de Provincie keihard voor moeten knokken.

Ik vraag daarom om je steun zodat ik mij de komende vier jaar volop kan inzetten voor onze fantastische stad en onze prachtige omgeving. En samen kunnen we er ook nog eens voor zorgen dat Rutte III  zijn meerderheid in de Eerste Kamer verliest! Je vindt mij op lijst 3 van de PvdA op plaats 5.

Mocht je vragen hebben of iets bij mij onder de aandacht willen brengen, kun je altijd contact opnemen.

Mag ik op je rekenen?

Hartelijke groet,

Gert-Jan Leerink

NB) Iedere stem telt. Het zou daarom super zijn als je deze brief ook onder de aandacht wil brengen van familie, vrienden en bekenden.