Samen kan het. In gesprek met onze kandidaten uit Noord-Holland

15 november 2023

Donderdag 16 november kunnen de leden van GroenLinks-PvdA onze kandidaten uit Noord-Holland beter leren kennen. In een College Tour setting kunnen er onder leiding van Elias Marseille vragen gesteld worden aan de kandidaten van lijst 3 GroenLinks/PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

 

De volgende kandidaten hebben toegezegd te komen:

  • Songül Mutluer nr 10 uit Zaandam
  • Laura Bromet nr 11 uit Monnickendam
  • Raoul White nr 21 uit Purmerend
  • Eylem Köseoglu, nr. 34 uit Zaandam
  • Mohamed Nabih nr 40 uit Alkmaar

Elias Marseille, GroenLinks-talent van 23 jaar, was raadslid en fractievoorzitter voor GroenLinks op het eiland Texel. Elias is verbonden aan het interviewplatform “Room for discussions” van de UvA en heeft al veel prominenten ondervraagd zoals bijvoorbeeld Frans Muller (CEO Ahold Delhaize), Frank Elderson ( Executive Board Europese Centrale Bank), Ernst Kuipers (Minister van Volksgezondheid) en Michael van Praag (Voorzitter KNVB & Board UEFA).

 

Programma:

19.30 uur                              inloop

20.00 uur                              start met introductie van de kandidaten

20.30 – 21.30 uur                vragen vanuit de zaal

21.30 – 22.30 uur                feestelijke voorzetting van de avond met een optreden van Jeffrey Lind

Wil jij die avond komen? Dan ben je van harte welkom. En neem die avond vooral een vriend, buur, familielid of een vage kennis mee, die nog twijfelt wat te stemmen.

Kom donderdag 16 november naar

Evenementenlocatie Ruis
Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar,

waar onze kandidaten ook vragen uit de zaal zullen beantwoorden.

Meld je aan via alkmaar.groenlinks.nl/aanmelden16november

Of stuur een mail aan: [email protected] en vermeld in deze mail duidelijk jouw naam, met hoeveel personen je komt en bij voorkeur ook je telefoonnummer. Je ontvangt van ons daarna een bevestiging van je aanmelding voor deze avond.

OV & parkeren:

Er is op de locatie voldoende parkeergelegenheid. Kom je met OV? Dan kun je op Alkmaar CS de bus pakken naar de locatie, maar dan is het vanaf de bushalte nog wel een paar minuten lopen.

Ben je slecht ter been? Tussen 19.00 en 20.00 uur en tussen 21.30 en 22.30 uur rijden er GroenLinks-PvdA pendelbusjes tussen station Alkmaar CS en Ruis. Als je daar gebruik van wil maken, vermeld dat ook in jouw email bericht.